Reviews voor Samsung 840 Series Pro 256GB

Afbeelding voor Samsung 840 Series Pro 256GB

Algemeen

  • *
  • *
  • *
  • *

Prijs/kwaliteit

  • *
  • *
  • *
  • *

Snelheid

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Beoordeling:
  • *
  • *
  • *
  • *
Review schrijven
Niet meer leverbaar.
€ 169,-
€ 139,67 excl. BTW
Dit product is helaas niet meer leverbaar.
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Iets voor de gamers

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 18-11-2013 door Jürgen Geplaatst via Informatique.nl

Ben er zeer tevreden mee omdat alles een stuk sneller gaat en daarvoor had ik hem gekocht. Makkelijk te installeren. Alleen als u van uw C schijf wilt klonen zorg er voor dat na het klonen de Pc vanaf de SSD opstart dat doet u in de BIOS setting en dan BOOT daar kunt u uw schijven omwisselen zodat de Pc via de SSD opstart...

  • *
  • *
  • *
  • *

PC weer als nieuw!

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 08-08-2014 door BP Geplaatst via Informatique.nl

Geweldige aanwinst. Montage in desktop PC, maakte van trage PC weer up to date systeem. Eenvoudig te installeren. Klonen van harddisk nam wel wat tijd in beslag. Aanrader!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Samsung 840 Pro 256GB

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 15-07-2014 door H. van Wijngaarden Geplaatst via Informatique.nl

Product bevalt prima, boven verwachting. Voor mij de perfecte aankoop.
Had ik veel eerder moeten doen. Alle ergernissen in verband met traagheid als sneeuw voor de zon verdwenen.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Erg goed!!!

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 05-03-2014 door Bryan Geplaatst via Informatique.nl

Super snelle ssd die mijn Vertex 3 vervangt
Windows start snel op. Tevens is de software ook prima van deze ssd.
Volgende wordt weer een pro versie zodat ik raid 0 kan gaan draaien!

  • *
  • *
  • *
  • *

Sneller opstarten van OS met SSD

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 14-02-2014 door C.Higler Geplaatst via Informatique.nl

SSD simpel en snel te installeren, klonen van OS fluitje van 'n cent.
Zeer snel opstarten van besturingssysteem, programma's werken lekker snel.
Ben er zeer tevreden over.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Enorme Snelheidswinst

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 04-10-2013 door Ad Hardenberg Geplaatst via Informatique.nl

De installatie is heel gemakkelijk met bijgeleverde software.
De snelheidswinst vooral bij het opstarten is enorm en geen geratel meer in mijn ASUS AIO. Geweldig ! Ik wilde eerst mijn besturingssysteem opnieuw installeren omdat de PC in de loop van de tijd traag geworden was, maar dat bleek niet nodig te zijn met deze SSD.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Snel en stil

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 18-07-2013 door Ruud Geplaatst via Informatique.nl

Als je dan toch voor een SSD gaat, pak dan ook voor een paar centen meer een echt snelle schijf. Deze 840 series PRO is echt snel en natuurlijk ook stil.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Samsung SSD 840 pro series 256GB

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 12-06-2013 door D.Rijnders Geplaatst via Informatique.nl

Dankzij de medewerkers van informatique heb ik de ssd snel kunnen instaleren in mijn notebook, ter vervanging van mijn defect geraakt Sony vaio (Toshiba schijf).
De Sony Vaio was 2 jaar en twee weken oud maar Sony bood geen enkele garantie of coulance meer!!!!.
medewerkers van Informatique hebben me uitgelegd hou ik de ssd weer van Windows kon voorzien en nu is hij sneller en stabieler dan ooit. Ik ben een tevreden klant van Informatigue en niet van Sony dat mag duidelijk zijn..

  • *
  • *
  • *

Advies?

Uitgebreide beoordeling
Algemeen
  • *
  • *
Prijs/kwaliteit
  • *
  • *
  • *
Snelheid
  • *
  • *
  • *
Geschreven op 10-03-2013 door Leo Geplaatst via Informatique.nl

De toepassing van een SDD is een goede vooruitgang. Mijn laptop (HP pavilion dv7 3150 ed entertainment pc) start veel sneller op en ook de programma's zijn veel sneller beschikbaar. Het lukte echter niet om in de bios de tweede schijf (SDD) als eerste te laten beschouwen in verband met het opstarten. De insructie en de Samsung-site gaven geen oplossing. Uiteindelijk de schijven fysiek van plek verwisseld in de lap-top. Toen werkte het wel.
Wat ik bijzonder vervelend vond was "de verrassing" dat ik een klein intern aanluitsnoertje en een soort kunststof houdertje nodig had om de schijf te monteren. Dit setje was welliswaar bij Informatique te koop, maar kostte wel 85 euro(!) extra.Een ongelofelijk hoog bedrag wanneer je ziet wat daarvoor geleverd wordt. Ik zou me als leverancier schamen. Maar ja, je kunt niet zonder en Informatique verwijst fijntjes naar HP.
Ik vind het heel vervelend dat daar bij de koop niet op gewezen wordt. Echt een misser.
Verder kan mijn lap-top (intel i5) niet de volle snelheid van de SDD kaart benutten. Maximaal ongeveel de helft. Ook dat is jammer, want ik heb deze vrij dure schijf juist gekocht vanwege deze hoge snelheid specificaties. Ook dat is dus weggegooid geld dat voorkomen had kunnen worden bij voldoende informatie van informatique.